5 skäl att välja AddSecure Link

Av Henrik Hjelte 29.05.17 |

Del:

Det finns många orsaker till att Link är det bästa sättet att koppla samman IoT-säkerhet med virtuella enheter. Här är de fem viktigaste.

iStock-613881712.jpg
AddSecure Link är en privat och säker kommunikationsplattform för IoT som kopplar samman enheter via mobilnät och internet.

LÄS OCKSÅ: Detta talade vi om på SecTech-mässan 2017

 

1. Säkerhet

En av de vanligaste orsakerna till säkerhetsbrister då det rör sig om IoT (Sakernas internet) är att kommunikationen till och från enheterna går öppet på Internet. Öppna nätverk betyder också öppna dörrar för obehöriga. Då man använder Link går allt automatiskt över slutna Virtuella Privata Nätverk (VPN), osynligt för alla andra på nätet, och på så sätt undviker man farliga bakdörrar. Vår plattform är redundant, så om det skulle uppstå problem med en server kommer en annan att ta över automatiskt.

 

2. Lätt att administrera och följa upp

När du använder Link kommer du att kunna styra hela IoT-nätverket över nätportalen Link Manager. Eftersom det kan vara en utmanande uppgift att bygga och administrera nätverk har vi medvetet byggt ett användargränssnitt som är tillräckligt intuitivt och lätt att använda för icke-experter. Det betyder även färre mänskliga fel eftersom användarvänliga system bidrar till att öka säkerheten. Genom portalen upprättar du snabbt och enkelt nya nätverk, beställer SIM-kort, startar, pausar och stoppar abonnemang.

 

3. Betala för det du använder

Link levereras i många databundlingar, indelade i olika paket med olika datamängder. Du behöver inte göra någon analys i förväg för att gissa dig till hur mycket trafik du kommer att använda. I stället blir du fakturerad för den bundling som du slutligen har använt under varje månad. Du behöver inte oroa dig för att betala mer eller mindre än du behöver.  

I Link Manager ställer du även in en varning vid en given dataanvändning som skickas till valfria e-postadresser. Därmed kan du försäkra dig mot onormal förbrukning och åtföljande chockräkning.

 

4. Lätt att välja skala

Genom Link Manager kan du lätt beställa nya SIM, upprätta VPN samt lägga till och dra tillbaka användarrättigheter. Användargränssnittet är mycket enkelt och du behöver ingen särskilt kompetens för att använda det. Om du väljer att börja i liten skala kan du lätt använda det som en grogrund för en större infrastruktur i framtiden utan att investera i flera lösningar.

 

5. Övervakning och support 24/7

Utöver den robusta tekniska kommunikationslösningen har vi som en extra säkerhetsåtgärd övervakning 24 timmar om dygnet och ser till att all kommunikation går som den ska.

Det betyder att även om något oförutsett skulle hända så kan du vara lugn för att vi redan är i gång med att fixa det. Behöver du hjälp eller råd av oss är vi heller aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

 

AddSecure Link - bli kontaktad

AddSecure Link

Henrik Hjelte

Av Henrik Hjelte

Henrik har 10 års erfarenhet inom säkerhet och säker kommunikation från Stanley Security och AddSecure. Han är ansvarig för AddSecures säkra plattform för kommunikation inom IoT, AddSecure Link. Han arbetar intensivt för att höja säkerheten inom IoT och att se till att alla enheter som ska kommunicera med varann ska göra det på ett säkert sätt.
false