<p style="margin:0;padding:0;border:0;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=1604520&amp;ADFPageName=Webinarium%20-%20Hisslarm&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">

Inspelat webbinarium: Så säkerställer du att dina hissar är trygga och säkra.

 

hiss3-1

Vet du hur många av era hissar som fortfarande använder analoga larm trots att de är uppkopplade på mobilnätet? Är du helt säker på att larmet kommer fram – varje gång?

Välkommen att se ett kostnadsfritt webbinarium der vi visar hur du kan säkra upp dina hisslarm för framtiden och samtidigt få full kontroll på dem i en app tillsammans med dina övriga larm.

I många fastigheter idag kan det vara svårt att veta om nödtelefonin i hissar verkligen fungerar. Larmen från de flesta nödtelefoner i hissar överförs fortfarande analogt, vilket i värsta fall medför att ingen hör ropet på hjälp från den person som fastnat i hissen.

Konsekvenserna av detta kan bli onödigt stor – inte bara för den drabbade, utan även för den fastighetsansvarige.För maximal tillförlitlighet krävs moderna digitala larm för nödtelefoni och samma övervakning som för brandlarm.

 

WEBBINARIUM: Så säkerställer du att dina hissar är trygga och säkra.

Föreläsare: Peter Jensen Torp, Produktchef